برای درمان ریشه می بایست چندبار به دکتر مراجعه نمود؟

۳ بازديد

۸- برای معالجه ریشه می بایست یک سری گرد‌همایی به دندان‌دکتر مراجعه نمود
تعداد جلسات عصب‌کشی دندان متعلق به تعداد دندان‌های زیر معالجه، تعداد شبکه‌های ریشه و واحد سنجش عفونت دندان میباشد. در مواقعی که دندان عفونت شدیدی داشته باشد در بالا دندان‌پزشک معالج داروی خوراکی تجویز کرده یا این که در مجاری ریشه داروی ضدعفونی موضعی قرار می دهد تا بعد از چندین روز عفونت به طور کامل برطرف خواهد شد و بتواند روند معالجه را کامل کند. ولی درصورتی‌که عارضه یا این که عفونت خاصی در دندان وجود نداشته باشد معالجه ریشه تنها در یک گرد هم آیی یک الی دو ساعته متخصص دندانپزشک  اعمال گردد.

۹- کشیدن دندان خیلی عالی از عصب‌کشی میباشد
دندان‌پزشکان در عملکرد‌اند که دندان طبیعی مریض را تا جایی که قابلیت داراست محافظت نمایند. چون کشیدن دندان موجب تولید یک خلأ در دهن گردیده و عوارضی درپی دارااست. برای مثال این عوارض می‌قدرت به نقص‌ در جویدن، درد فک، ایرادات بایت و جابه‌جایی دندان‌های همسایه به سمت محیط خالی فک اشاره نمود. در فیض عصب‌کشی دندان قادر است شایسته ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین شیوه برای نجات و مراقبت دندان‌های مصدوم طبیعی باشد.

۱۰- عصب‌کشی موجب بیماری می شود
بعضی از اشخاص این تصور غلط را دارا هستند که عصب‌کشی موجب بروز بیماری‌های دیگری گردد. درصورتی‌که اینگونه ادعایی به طور کامل خطا میباشد و معالجه ریشه روشی ایمن و به طور کامل بی‌خطر میباشد. علاوه‌براین عصب‌کشی موجب معالجه عفونت ریشه دندان و از در میان رفتن باکتریهای جان دار در شبکه ریشه میگردد.

۱۱- عصب‌کشی در معنای کشیدن ریشه دندان میباشد
یکی از دیگر از باورهای خطا درباره عصب‌کشی دندان این میباشد که در‌این پروسه ریشه دندان تماما کشیده میگردد. درصورتی‌که تماما خطا میباشد و تنها نصیب مرکزی دندان که پالپ اسم دارااست پاک سازی و ضدعفونی گردیده و آن را با مواد خاصی مالامال می‌نمایند. ریشه موجب استحکام دندان در فک و اثبات بودن آن می‌گردد و در صورتی ریشه برداشته گردد دندان می‌ افتد.

۱۲- بعداز عصب‌کشی دندان نیازی به مراجعه به دندان‌دکتر معالج وجود ندارد.
بعداز به اتمام وصال روند معالجه ریشه مریض می بایست مجددا برای روکش یا این که پرکردن دندان و ترمیم آن به دندان‌دکتر مراجعه نماید. معمولا دندان‌پزشک معالج در عصب‌کشی دندان موقتی پالپ دندان را لبریز می‌نماید تا از ورود آلودگی و باکتری به باطن حفره دندان خودداری کند. البته در اکثر مواقع برای مالامال کردن از مواد موقت به کار گیری می‌نماید و در نشست جدا‌ای برای پرکردن یا این که روکش‌کردن دندان مریض مبادرت می‌نماید.

۱۳- درصورتی‌که دندان عصب‌کشی گردیده عفونت نماید بایستی آن را بکشید
از سایر باورهای غلط درباره عصب‌کشی دندان این میباشد که در صورتی دندان معالجه گردیده با این طرز مشغول عفونت گردد می بایست آن را بکشید. عصب‌کشی دارنده موفقیتی حدود ۸۵% میباشد. ولی درصورتی‌که بعداز سپری شد زمان وقتی زمان بر این دندان مجدد در گیر عفونت، درد و التهاب گردد با تکرار پروسه معالجه ریشه می‌قدرت دندان را نجات اعطا کرد و مراقبت نمود. درین فرایند مجددا مجرای ریشه ضدعفونی و منزه گردیده و با مواد خاصی مالامال میگردد. در بعضا از مفاد نیز دندان به انقطاع ریشه اپکتومی نیاز داراست که برای این خواسته جراحی میکروسکوپی برای جدا نوک ریشه اجرا میگردد و دندان نجات یافته و نیازی به کشیدن آن وجود ندارد.

۱۴- حاصل دندان عصب‌کشی گردیده ماندگاری متعددی ندارد
برخی از اشخاص معتقد می‌باشند که بعد از عصب‌کشی و معالجه ریشه آن دندان دوام چندان متعددی ندارد. این یقین به انگیزه شکسته‌شدن دندان بعضا از بیماران یکسری ماه بعداز معالجه ریشه میباشد. با تخلیه عصب دندان خونرسانی به آن نیز انقطاع می گردد و موجب آسیب پذیر‌بودن دندان گردد. ازاین‌رو می بایست در نقطه پایان روند معالجه ریشه از پرکننده برای مهر و موم کردن دندان به اندازه کافی استعمال شود. همینطور با دقت به آسیب پذیر و ضعیف‌خیس بودن این دندان‌ها فشارهای ناشی از ساییدن دندان‌ها به یکدیگر موجب شکستن دندان شود. ازاین‌رو مورد نیاز میباشد برای دندان‌های با وسعت پرشدگی بالا مسلما از روکش مصرف شود تا بتواند مقاومت خیر و خوبی در قبال فشارها داشته باشد. بدین ترتیب از نگاه فنی روند معالجه با نقص‌ مواجه نشده میباشد و ترمیم دندان ناموفق بوده میباشد.
· آیا عصب‌کشی دندان در یک سری گرد هم آیی جاری ساختن میشود؟

نه در بخش اعظمی از مفاد عصب‌کشی و پرکردن دندان فقط در یک گرد هم آیی ایفا می‌گردد. البته در مواقعی که دندان پوسیدگی و عفونت شدید داراست دندان‌دکتر معالج ترجیح میدهد برای کامل شدن مراحل معالجه و اخذ شایسته ترین نتیجه ها از مواد ضدعفونی کننده و پرکننده موقت در دندان استعمال نماید و لبریز کردن آن را به نشست بعد از آن موکول کند.

· آیا عصب‌کشی هزینه بالایی داراست؟

این طرز درمانی برای نگهداری دندان طبیعی نسبت به نحوه‌های جایگزین دندان تصنعی مانند ایمپلنت دارنده هزینه بسیار پاره ای میباشد و قابل مقایسه با آنها نخواهد بود.

· آیا مدام دندانی که به عصب‌کشی نیاز دارااست درد می‌نماید؟

نه در بعضی از مواد مریض هیچ‌سیرتکامل دردی را در دندان شم نمی‌نماید و دندان برهه زمانی‌ها قبلی وخیم گردیده و از در میان رفته میباشد و فقط دندان‌دکتر معالج قادر است نیاز آن به عصب‌کشی یا این که بقیه نحوه‌های درمانی را تشخیص دهد.

· دندان عصب‌کشی گردیده چندین سال قدمت می‌نماید؟

در صورتی‌که مراحل معالجه ریشه و پرکردن و روکش آن به صدق و با به کارگیری از مواد مرغوب و مرتبه یک صورت گرفته باشد و مریض نکات بهداشت دهن و دندان و حفظ‌های مورد نیاز را به نیکی رعایت نماید این دندان میتواند سالهای زیاد حتی تا نقطه پایان قدمت مریض را ملازمت نماید.

· آیا دندان عصب‌کشی گردیده به روکش نیاز دارااست؟

با دقت به ضعیف و آسیب پذیر شدن این دندان‌ها نسبت به بقیه دندان‌های طبیعی شخص برای محافظت استحکام و مقاومت آنها و همینطور ارتقاء ارتفاع قدمت دندان بایستی دندان روکش گذاری خواهد شد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.